REBECKA SIMMINGSKÖLD NY COACH OCH PROJEKTLEDARE

Jag heter Rebecka och är Jobbentréns nya coach och projektledare inom försäljning. Det är en sådan lyx att få prata med och träffa så många olika människor här!

Jag är en väldigt positiv, glad, nyfiken och lyhörd person som har nära till skratt. Jag ser mig själv som en modig person eftersom jag har en vilja att ständigt våga utvecklas, både som människa och i arbetslivet.

En gemensam nämnare i alla mina tidigare anställningar har varit kommunikation i någon form. Både inom försäljning, projektledning samt inom marknadsföring. Viktigast för mig har alltid varit att inte fokusera på att klättra på någon karriärstege, snarare klättrar jag på en klätterställning, uppåt, neråt och åt sidan, så mycket roligare eftersom jag på riktigt vill lära mig nya saker och utvecklas. Tack vare det tankesättet har jag fått en väldigt bred arbetslivserfarenhet.

På fritiden umgås jag med min familj och med vänner. Jag sjunger, tränar crossfit, springer trail och spelar tennis. På vintern åker jag skidor så ofta jag får möjlighet.

Mitt arbete på Jobbentrén är roligt och det känns viktigt.
Jag känner att jag verkligen bidrar till att göra skillnad- att skapa integration och inkludering.

Föregående
Föregående

Mohamed anställd på Supper

Nästa
Nästa

Utmärkelse årets unga idéer 2021