Mohamed anställd på Supper

När vi träffade Mohamed innan sommaren berättade han om sina framtidsplaner och en av dem var att få heltidsjobb på restaurang. Efter att Jobbentrén matchat Mohamed med ett restaurangarbete i Stockholm så följde därefter en intervju hos företaget samt en lång väntan på ett svarsbesked.

Augusti kom och Mohamed fick äntligen drömbeskedet att han blivit anställd hos Supper. Mohamed arbetar nu som köksbiträde tillsammans med ett härligt team och han trivs jättebra!

En av Jobbentréns coacher, Rebecka, mötte nyligen upp Mohamed på sitt nya jobb för att fråga hur allting känns och han svarade att ”alla är så snälla mot mig, jag skrattar varje dag och jag brinner för mitt jobb”. Han har ett anteckningsblock där han skriver ned nya saker han lär sig i arbetet samt olika recept som han samlar på. Slutligen berättade han att det är så bra att Jobbentrén finns – så att han kunde få det här arbetet!

Vi önskar Mohamed stort lycka till på Supper och hoppas att hans passion för sitt nya jobb ska inspirera andra nyanlända talanger att komma ut i arbete.

Föregående
Föregående

Hani får jobb på Solkompaniet

Nästa
Nästa

REBECKA SIMMINGSKÖLD NY COACH OCH PROJEKTLEDARE