Finalist Årets mångfaldsföretag

Vi på Jobbentrén har som vision en arbetsmarknad där alla har möjlighet att jobba. Genom att hjälpa nyanlända talanger att hitta jobb och få dem att utvecklas samt integreras i samhället vill skapa en mer inkluderande arbetsmarknad. Mångfald ligger på så vis nära våra hjärtan – därför är vi stolta över att berätta att Jobbentrén har blivit nominerad som en av finalisterna i kategorin Årets Mångfaldsföretag på Recruitment Awards av Branschen.se.

Med vårt engagemang har vi hjälpt snart tvåhundra nyanlända talanger ut i jobb. Förutom att vi får träffa många nyanlända talanger och följa resan till deras första jobb får vi även se deras utveckling under ett till två års tid genom kontinuerlig coachning. Sedan Jobbentréns start 2016 har vi sett att det finns många fantastiska människor där ute som vill jobba och som besitter stor vilja och engagemang i att utvecklas och integreras i samhället. Det är en spännande resa att följa och vi är glada över att vara en del av det.

Vi är stolta över utmärkelsen och att fler än våra kunder och nyanlända ser värdet i våra tjänster. Och även om priset är för mångfald så är vår modell mer än så, nämligen för inkludering och social hållbarhet i praktiken.
— Mark Ahlenius och Andrea ’Dea’ Ahlenius, grundare av Jobbentrén
Föregående
Föregående

Zoka fast anställd

Nästa
Nästa

Vad hände sen?