VĂ„r Praktikant Elin 💚

Vem Àr du?

Mitt namn Ă€r Elin och jag Ă€r 26 Ă„r gammal. Jag Ă€r en glad och nyfiken person som Ă€lskar att testa nya saker: allt ifrĂ„n att resa till nya platser till att prova nya fritidsaktiviteter. Just nu Ă€r jag bosatt i Östersund och Ă€lskar nĂ€rheten till skidĂ„kning och natur.

Vad studerar du?

Jag lĂ€ser min femte termin pĂ„ personal- och arbetslivsprogrammet pĂ„ Mittuniversitetet i Östersund. VĂ„ren 2020 Ă€r jag fĂ€rdigutbildad.

Varför valde du att göra din praktik pÄ Jobbentrén?

Jag blev rekommenderad av en kompis. Kollade in Jobbentrén och tyckte det verkade vara ett otroligt spÀnnande och nytÀnkande företag. Att arbeta för integration ligger mig varmt om hjÀrtat, sÄ det var perfekt.

Vad tar du med dig frÄn din praktikperiod?
(Vad tar jag inte med mig frĂ„n min praktiktid? đŸ€©)
Min tid hos Jobbentrén var otroligt lÀrorik pÄ mÄnga plan. FrÄn första veckan blev jag involverad i alla delar av företaget och fick möjlighet att pÄ egen hand sjÀlv - tillsammans med min handledare - styra över hur jag skulle disponera min tid. Jag arbetade med ett eget projekt samtidigt som var delaktig i det dagliga arbetet. Under hela min praktikperiod kÀnde jag ett enormt stöd frÄn samtliga pÄ Jobbentrén. Det blev en praktiktid som, för mig som student, var otroligt viktig för min personliga utveckling och som förberedde mig för livet efter examen.

Vem skulle du rekommendera Jobbentrén till?

Till studenten som vill ha en otroligt givande praktikperiod och som föredrar “learning by doing” framför “en fluga pĂ„ vĂ€ggen”. Skulle ocksĂ„ sĂ€ga att man som person bör tycka om nĂ€r det hĂ€nder mycket pĂ„ en arbetsplats och att man gillar/Ă€r beredd att utvecklas inom mĂ„nga olika omrĂ„den. Jag rekommenderar dig som Ă€r positiv och taggad dĂ„ du ska joina det grymma gĂ€nget pĂ„ JobbentrĂ©n, som varje dag arbetar för att tillsammans med nyanlĂ€nda och arbetsgivare för att skapa integration.

FöregÄende
FöregÄende

Vad hÀnde sen?

NĂ€sta
NĂ€sta

Naeef förelĂ€ser 💚