Matin firar 1 år på Granath

Det här är Matin från Iran, hon fick jobb på Granath som kontorsassistent via oss för ett år sedan. Det är hennes första jobb i Sverige och det här första året har gått så bra. Det är värt att fira! Därför har vi träffat Matin för att höra om hennes upplevelser.

Matin berättar att hon trivs bra på Granath, att hon utvecklats och lärt sig många nya saker. Hon trivs bra med sina kollegor, även om hon tyvärr inte haft så mycket kontakt med dem på grund av att många jobbar hemifrån.

Trots detta har hon en mycket positiv upplevelse av både jobbet på Granath och coachningen av Jobbentrén. Hon tycker att hennes coach Felicia är jättesnäll och hjälpsam. Hon har bland annat fått hjälp med motivation och till att bli mer självgående.

Matin tycker Jobbentrén är fantastiskt för henne och alla andra nyanlända som inte har massa erfarenhet av att söka jobb i Sverige ”Många känner nog inte att det finns något företag som på riktigt kan hjälpa dem att hitta jobb. Därför har jag berättat för mina vänner om Jobbentrén”.

 Vi önskar Matin fortsatt lycka till på Granath och vi är säkra på att hon kommer fortsätta briljera!

Matin och hennes Jobbentréncoach Felicia.

Arbetsgivaren Therese tillsammans med Matin.

Föregående
Föregående

Utmärkelse årets unga idéer 2021

Nästa
Nästa

Sauda Haque ny projektledare