Alis story

Som ny i Sverige och att stå utan kontaktnät kan göra det svårt att hitta jobb. Därför är vi glada och stolta över att ha hjälpt nästan två hundra nyanlända talanger ut i jobb. Det här är Alis story - från nyanländ och arbetssökande till jobb via oss.

Ali kom till Sverige för ungefär sju år sedan. Som många andra var han mycket motiverad att hitta jobb. Men efter två år som arbetssökande och känslan av att aldrig bli hörd eller sedd började han nästan ge upp sina ansträngningar och förhoppningar. När han sedan kom i kontakt med Jobbentrén erkänner han att han var en aning skeptisk, till en början. Han såg andra nyanlända på våra sociala medier som fått jobb via oss och tänkte att detta måste vara för bra för att vara sant. Detta stämde självklart inte! Efter att han tog kontakt med oss fick han jobb på endast en månad.

Idag berättar Ali för oss att han är så glad och framförallt imponerad över att vi kunde hjälpa honom så snabbt, men även att han upplevde hela processen som respektfull och trevlig. Idag jobbar han på ICA som lagerarbetare och där han trivs bra!

Vi hoppas att Alis historia ska inspirera andra nyanlända talanger och även visa på att det finns oupptäckta stjärnor därute som vill komma ut i jobb.

Föregående
Föregående

Sauda Haque ny projektledare

Nästa
Nästa

Zoka fast anställd