Vi söker projektledare inom sälj och rekrytering!

På bilden är Saba, Amine och Tsering som jobbar via Jobbentrén på Melanders

På bilden är Saba, Amine och Tsering som jobbar via Jobbentrén på Melanders

Vi vill rekrytera en ny stjärna till vårt team i Stockholm. Som projektledare på Jobbentrén med fokus sälj och rekrytering kommer du arbeta med att skapa nya, långsiktiga kundrelationer och säkerställa att rätt företag och medarbetare matchas med varandra.

Vi söker en orädd och prestigelös person som drivs av att bygga något tillsammans med oss. Du är ödmjuk, självgående och förtroendeingivande. Du gillar ordning och reda och tar gärna på dig många och varierande uppgifter. På kontoret är det ofta ett högt tempo och ibland dyker det upp saker som vi inte alltid är förberedda på. Det är därför viktigt att du är stresstålig och flexibel. Du har ett stort eget driv som innebär att du tar ansvar och egna initiativ.

Vi tror att du passar om du:

  • på riktigt gillar att arbeta med människor

  • brinner för att skapa affärsnytta och fantastiska kundrelationer

  • har förståelse och intresse för rekrytering och kompetensförsörjning

  • är målinriktad och lyfter luren för att skapa nya försäljningsmöjligheter

  • vill utvecklas och vågar att testa nya lösningar för att hela tiden hitta sätt att bli bättre och lär dig av misstag längs vägen

  • trivs i en föränderlig startup-miljö, med stora möjligheter att påverka och där man ofta skapar det som inte finns

Tidigare erfarenhet av rekrytering, försäljning, kundrelationer, projektledning och administrativt arbete är meriterande men inte ett krav. Vi premierar potential, inställning och värderingar högst och vill växa tillsammans med dig.  

Vi arbetar med Mac (dator och iPhone). Erfarenhet av att arbeta med Keynote och i LimeGo eller liknande CRM-system är meriterande.

Tillträde och omfattning: Tillträde i mitten av augusti eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%. Provanställning på 6 månader.
Arbetstider: 40 timmars arbetsvecka, med möjlighet till flex innan kl 9 och efter kl 16 (15 på fredagar).
Ersättning:
 Fast lön. Fem veckors semester.

Vi ser fram emot din ansökan som du gör genom att skicka cv och personligt brev till jobb@jobbentren.se med ‘Projektledare sälj och rekrytering’ i ämnesraden.

Sista ansökningsdatum är söndag den 2 juni.

Se gärna våra andra lediga tjänster och läs mer om teamet här.

I filmen får du träffa Alaa, som arbetar via oss som vaktmästare på Calle Flygares Teaterskola, och Jobbentréns grundare Dea.