Vi söker projektledare!

Vi på Jobbentrén vill rekrytera en ny stjärna till vårt team och söker en projektledare på 100 %. Tycker du det låter spännande att hjälpa nyanlända komma in på arbetsmarknaden? Vill du bli en viktig länk för deras väg till integration? Sök då tjänsten hos oss på Jobbentrén!

Om Jobbentrén

Jobbentrén är ett socialt företag som gör det enkelt för företag med personalbehov att nå nyanlända talanger genom noggranna matchningar. Vi ser även till att anställningen fungerar - under hela första anställningsåret får de nyanställda ta del av Jobbentréns coachningsprogram som ger kunskap och vägledning för att 1) utvecklas på arbetsplatsen och 2) integreras i samhället.

Läs mer om Jobbentréns arbete och coachningsprogrammet här: https://www.jobbentren.se/frgor-och-svar/

Om tjänsten

Som projektledare på Jobbentrén är din viktigaste arbetsuppgift att hjälpa företag att hitta nyanlända talanger och se till att anställningarna fungerar.

Det innebär:

  • Kontakt med företag som väljer att anställa via Jobbentrén för framtagning av jobbeskrivningar, exempel på schema och annat underlag. Att presentera kandidater inför intervjuer och provjobb - samt uppföljning efteråt.

  • Löpande kontakt med arbetssökande nyanlända för att intervjua, fotografera och lägga in dem vår kandidatbank. Förbereda dem inför intervju hos företag och provjobb, samt följa upp efter.

  • Arbete med att hålla Jobbentréns kandidatbank uppdaterad och kontakt med Arbetsförmedlingen.

  • Arbete med att skapa innehåll till sociala medier. Arbetet innefattar arbetsplatsbesök hos de som arbetar via oss och att fotografera arbetssökande nyanlända samt skriva texter om dem. Titta gärna på vår Instagram, Facebook och Linkedin för att få en förståelse för vad det innebär.

  • Coacha nyanlända som fått jobb via Jobbentrén samt ha kontakt med företag som väljer att anställa via oss.

  • Utveckla och förbättra Jobbentréns rekryterings- och coachningsprocesser.

  • Tillsammans med säljansvarig bearbeta nya företag för att få dem att anställa nyanlända talanger via oss. Det innebär främst att samla in leads och ringa kallsamtal för att boka in möten.  

Eftersom Jobbentrén är ett litet och nystartat företag innefattar tjänsten också olika insatser i alla delar av verksamheten som att projektleda och medverka på gruppaktiviteter som vi anordnar för de nyanlända som fått jobb via oss.

Möjligheten att påverka arbetet utifrån dina egna idéer är stor.

Om dig

Vi tror att du:

Tycker om att arbeta med människor

Är bra på att bygga relationer

Har ett motiverande och coachande förhållningssätt

Är trygg och nyfiken på andra människor

Är handlingskraftig och snabblärd

Är van vid att ta egna initiativ

Triggas av utmaningar

Inte är rädd för att lyfta på telefon och ringa

Är strukturerad, noggrann och självgående

Trivs i förändring och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är ett plus om du:

Kan ett tredje språk

Har arbetat med målgruppen tidigare

Har vana av att använda sociala medier

Har erfarenhet från arbete med:

  • något praktiskt och/eller ett serviceyrke

  • rekrytering och kandidathantering samt system och processer för det

  • försäljning och bearbetning av nya samarbetsföretag


Om anställningen

Heltid. Anställning i 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Lön och startdatum efter överenskommelse. Arbetsplatsen är på Hälsingegatan 49 i centrala Stockholm.

Om rekryteringsprocessen

Skicka cv och personligt brev till jobb@jobbentren.se senast den 18 november. Markera ansökan med “Projektledare”. Vid frågor, kontakta grundare och vd Andrea Dea Ahlenius på andrea@jobbentren.se eller 070-760 68 20.