vi ser till att anställningen fungerar

Efter lyckad rekrytering ger vi den nyanställde kunskap och vägledning att 1) utvecklas på arbetsplatsen och
2) integreras i samhället. Tillsammans med den anställde skapar vi ett individuellt utformat coachningsprogram.


OM JOBBENTRÉNS COACHNINGSPROGRAM

Jobbentréns coacher hjälper de nyanställda att komma in i sin roll på arbetet och finns som bollplank för utmaningar på jobbet, men även privat. Vi hörs regelbundet och ses 2-3 gånger i månaden. Våra coacher har även kontinuerlig kontakt med arbetsgivaren för att se till att alla är överens om vad som går mer eller mindre bra.

Som en del av coachningsprogrammet blir alla som vill matchade med en kompis eller mentor. Anmäl dig gärna här för att bli kompis. Vi erbjuder även gruppaktiviteter några gånger i månaden - för att bygga nätverk, lära sig om Sverige och såklart, ha roligt och utvecklas även utanför jobbet. Vi gör både lärorika och glädjefyllda saker. Gärna aktiviteter där nyanlända och svenskar möts.  

Vårt coachningsprogram är alltid individuellt utformat, för att ge bästa möjliga stöd till de vi coachar och de som anställer via oss. Målet är en lyckad anställning - tillsammans skapar vi integration!Ville Stjernström Coachningsansvarig  070-739 74 56  Ville@jobbentren.se

Ville Stjernström

Coachningsansvarig 

070-739 74 56 

Ville@jobbentren.se

Vill du veta mer om vårt coachningsprogram? 

Mejla, ring eller kom förbi på en kaffe så berättar vi gärna mer om vårt coachningsprogram och hur vi arbetar.

Många av de gruppaktiviteter vi gjort har möjliggjorts tack vare personer som ställt upp med sitt engagemang och tagit emot oss på sina arbets- eller favoritplatser. Hör gärna av dig till oss om du har tips på vad vi borde göra eller om du vill vara med och anordna en gruppaktivitet.