Om oss

Sättet vi väljer att ta emot och inkludera alla på arbetsmarknaden avslöjar något betydligt större om hur vårt samhälle mår. Tillsammans med arbetsgivare vill vi förbättra situationen för nyanlända och i slutändan för hela samhället.  Jobbentréns vision är en inkluderande arbetsmarknad för alla - genom rätt person på rätt plats med rätt stöd.

Integration är ett ansvar som angår alla och som behövs på alla nivåer i samhället. Att skapa jobbtillfällen är ett av de effektivaste verktygen för att bidra till etablering. Genom att anställa nyanlända drar du ditt strå till stacken, hjälper andra och vinner konkurrensfördelar.

Behöver du personal? Vi hittar nyanlända talanger och ser till att anställningen fungerarTillsammans skapar vi integration!

Jobbentrén är specialiserade på rekrytering och coachning av nyanlända. Vi är experter inom restaurang, hotell och handel men arbetar även mot andra branscher. 

Mejla, ring eller kom förbi på en kopp kaffe så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Andrea Dea Ahlenius grundare och vd 070 760 68 20  andrea@jobbentren.se

Andrea Dea Ahlenius

grundare och vd

070 760 68 20 

andrea@jobbentren.se

Mark Ahlenius grundare, säljansvarig 070 409 54 08 mark@jobbentren.se

Mark Ahlenius

grundare, säljansvarig

070 409 54 08

mark@jobbentren.se

(vi är syskon, därav samma efternamn)

Jobbentrén är ett socialt företag vars huvudsakliga mål att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad. Eventuell vinst går till utveckling och expansion av bolaget för att hjälpa fler nyanlända in i arbete.


Vill du veta mer om att anställa via oss? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Om du redan nu vet hur ditt personalbehov ser ut framöver skriv lite om det.