JOIN OUR TEAM

Ville, Mark och Dea som varit med från början

Jobbentrén startade hösten 2016 med målet att göra det enkelt för företag att hitta och anställa nyanlända talanger. Sedan starten har fler än 70 nyanlända talanger fått jobb via oss på över 40 olika företag - 86 % av dem är fortsatt lyckade anställningar. Under 2019 skalar vi upp och ska få till ytterligare minst 100 anställningar.

För att lyckas behöver vi rätt personer i vårt team. Är det du? Vi erbjuder dig en betydelsefull roll i ett litet företag med stor möjlighet att påverka verksamheten och din egen utveckling. Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och vill göra skillnad. Som inte är rädd för att ta i när det behövs och hjälper dina kollegor.

Vårt team består idag av åtta personer med olika personligheter och bakgrund. Vi har en företagskultur som präglas av omtanke, driv och där vi vågar utmana varandra och verksamheten - för att hela tiden bli bättre. Att vara en del av teamet på Jobbentrén är intensivt och det är viktigt att du vill ge det där lilla extra. Men såklart är det också kul, utvecklande och inspirerande.

Läs mer om Jobbentrén här på vår hemsida och följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin.

JUST NU SÖKER VI: