Stockholm

JOBBENTRÉN SÖKER REKRYTERINGSANSVARIG

Tycker du det låter spännande att hjälpa nyanlända att komma in på arbetsmarknaden? Är du intresserad av att bli en viktig länk för deras olika vägar mot arbete och integration? Sök då tjänsten som Jobbentréns rekryteringsansvarig.

 

OM JOBBENTRÉN

Jobbentrén är ett socialt företag som vill göra det enkelt för företag med personalbehov att nå nyanlända talanger genom matchning. Vi ser även till att anställningen fungerar - efter lyckad rekrytering ger Jobbentréns coachningsprogram den nyanställde kunskap och vägledning för att 1) utvecklas på arbetsplatsen och 2) integreras i samhället.

 

Om tjänsten

Som rekryteringsansvarig på Jobbentrén är du en viktig länk i vårt arbete att hjälpa företag att hitta nyanlända talanger. Tjänsten innefattar både operativt och strategiskt arbete. Möjligheten att påverka arbetet utifrån dina egna idéer är stor.

Du utvecklar, implementerar och driver samtliga rekryteringsprocesser. I början kommer fokus ligga på att förbättra och effektivisera genom att utvärdera hur Jobbentrén arbetar idag. Genom att identifiera hur vi kan skapa ännu bättre system kommer vi att kunna hjälpa fler nyanlända ut i arbete.

Initialt kommer arbetsuppgifterna till störst del handla om att ansvara för:

  • Rekrytering av nyanlända

  • Kandidathantering

  • Kontakt med Arbetsförmedlingen

  • Matchning

  • Utveckla och implementera system och processer för ovan

Eftersom Jobbentrén är ett litet och nystartat företag innefattar tjänsten även olika insatser i alla delar av verksamheten. T. ex. kommer du även att coacha nyanlända som fått jobb via oss. Samt vara behjälplig med bearbetning av nya samarbetsföretag, kommunikation och projektledning.

 

Vi söker dig som:

Vill vara med i uppbyggandet och utvecklingen av ett nytt spännande socialt företag. Här arbetar du i en flexibel miljö med möjlighet att påverka hela verksamheten, samt att strukturera och planera ditt eget arbete. Här finns chans att få en betydande position i företaget.

Tycker att arbetsmarknadsinsatser är viktiga och vill kombinera ditt engagemang med affärsmässighet.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande (ej krav).

Erfarenhet från arbete med rekrytering och kandidathantering samt system och processer för det är meriterande men vi har inga krav på yrkeserfarenhet utan går på personlig lämplighet. Även erfarenhet från något praktiskt och/eller ett serviceyrke är meriterande men ej ett krav.  

Är social, prestigelös och har ett motiverande och coachande förhållningssätt. Du är trygg och nyfiken på andra. Människor känner förtroende för dig. Du är duktig på att bygga relationer och nätverka.

Du trivs i förändring och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer arbeta i en expansiv och föränderlig organisation där du förväntas växa tillsammans med oss och våra uppdrag. Vi vill arbeta med branschens mest engagerade och motiverade medarbetare.

 

Om anställningen

Heltid eller minst 80%. Projektanställning under 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Lön efter överenskommelse. Arbetsplatsen är på Norrsken House i centrala Stockholm.

 

Ansökan och kontakt

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Jobbentrén ser gärna sökande i alla åldrar, med olika bakgrund,  kön, förutsättningar och läggning. Maila CV och personligt brev till info@jobbentren.se Vid frågor mejla eller ring Dea på 0707606820.

 

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN !