FILM #4 - MARION NYANGOMA

Revisor i Uganda. Arbetssökande i Sverige.

Marion flyttade hit för kärleken för två år sedan, och hon fullkomligen älskar Stockholm. Att gå runt bland de vackra gamla byggnaderna. Titta på vattnet och båtarna. Upptäcka nya platser.

Hon föddes i Kenya, men när Marion var barn flyttade familjen tillbaka till hemlandet Uganda. I huvudstaden Kampala studerade Marion företagsadministration på universitet, vilket ledde till att hon började arbeta som revisor. Det var ett arbete hon tyckte mycket om.

Marion gillar ordning och reda, och att arbeta tillsammans med människor. Som person är hon social, glad, ambitiös och nyfiken. Här i Sverige har hon jobbat deltid som städare, men det kontraktet tog slut - nu letar Marion sitt första heltidsjobb här!

För att utveckla sin svenska läser Marion tidningar och träffar vänner. Hon är färdig med tre av fyra steg i SFI (svenska för invandrare) och kämpar varje dag för att bli bättre.

Vi hoppas att just DU kan hjälpa Marion! Kanske vill företaget du arbetar på träffa henne? Eller så känner du någon som borde anställa Marion? Bara att du delar filmen betyder mycket. Hjälp oss bredda Marions kontaktnät - tillsammans skapar vi integration!

Dela gärna vidare filmen via Facebook, Linkedin eller Youtube.

Rekryteringen sker via oss på Jobbentrén. Ta kontakt med Jobbentréns vd Andrea Dea Ahlenius på andrea@jobbentren.se eller 070-760 68 20.