Vi SÖKER COACH!

Vi på Jobbentrén vill rekrytera en ny stjärna till vårt team! Vi söker en coach på 100 % till hösten. Tycker du det låter spännande att hjälpa nyanlända komma in på arbetsmarknaden? Vill du bli en viktig länk för deras väg till integration? Sök då tjänsten som coach hos oss på Jobbentrén!

Om Jobbentrén
Jobbentrén är ett socialt företag som gör det enkelt för företag med personalbehov att nå nyanlända talanger genom noggranna matchningar. Vi ser även till att anställningen fungerar - under hela första anställningsåret får de nyanställda ta del av Jobbentréns coachningsprogram som ger kunskap och vägledning för att 1) utvecklas på arbetsplatsen och 2) integreras i samhället.

Om Jobbentréns coachningsprogram
Efter lyckad rekrytering får den nyanställde en coach på Jobbentrén som hjälper till att komma in i sin roll på arbetet. Coachen finns som bollplank för möjligheter och utmaningar på jobbet, men även privat. De hörs regelbundet och ses 2-3 gånger i månaden. Coachen har även kontinuerlig kontakt med arbetsgivaren för att se till att alla är överens om vad som går mer eller mindre bra för den nyanställde. Som en del av coachningsprogrammet erbjuder Jobbentrén även de nyanlända gruppaktiviteter några gånger i månaden samt att bli matchade med en kompis och/eller mentor.

Om tjänsten som coach
Dina arbetsuppgifter kommer till störst del handla om att coacha nyanlända som fått jobb via Jobbentrén samt ha kontakt med företag som väljer att anställa via oss. Som coach är din viktigaste arbetsuppgift att hjälpa dem se till att anställningen fungerar.

Som en del av coachningsprogrammet kommer du även projektleda gruppaktiviteter och kompisförmedlingen, samt ha kontakt med Arbetsförmedlingen.

Eftersom Jobbentrén främst kommunicerar sin verksamhet genom alla nyanlända som får jobb via oss och alla företag som väljer att anställa via oss så kommer du även arbeta med att skapa innehåll till sociala medier. Titta gärna på vår Instagram och Facebook för att få en förståelse för vad det innebär.

Du kommer även att kommunicera coachningsprogrammet till företag som anställt via oss genom löpande telefonavstämningar och besök på arbetsplatsen, men även genom att skriva och skicka ut digitala nyhetsbrev.

Eftersom Jobbentrén är ett litet och nystartat företag innefattar tjänsten också olika insatser i alla delar av verksamheten som t.ex. försäljning och rekrytering.

Möjligheten att påverka arbetet utifrån dina egna idéer är stor.

OM DIG

Vi tror att du:

 • Tycker om att arbeta med människor
 • Är bra på att bygga relationer
 • Har ett motiverande och coachande förhållningssätt
 • Är trygg och nyfiken på andra
 • Är handlingskraftig och snabblärd
 • Är van vid att ta egna initiativ
 • Triggas av utmaningar
 • Är strukturerad och självgående
 • Trivs i förändring och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
   

Det är ett plus om du:

 • Kan ett tredje språk
 • Har arbetat med målgruppen tidigare
 • Tycker om att använda dig av sociala medier
 • Har arbetat med något praktiskt och/eller ett serviceyrke

Om anställningen
Heltid. Anställning i 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Lön och startdatum efter överenskommelse. Arbetsplatsen är på Hälsingegatan 49 i centrala Stockholm.

Om rekryteringsprocessen
För att söka tjänsten som coach fyller du i detta frågeformulär. 

Där kommer du att ladda upp ditt CV. I ditt CV finns ingen bild, namn eller kontaktuppgifter, dessa får du istället ange i frågeformuläret. Detta för att vi ska kunna göra en så objektiv bedömning av dina erfarenheter och kompetens som möjligt. De som genomför rekryteringen kommer inte ha tillgång till ditt namn förrän du eventuellt blir kallad på intervju.

Sista dag för ansökan är 12 augusti men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta grundare och vd Andrea Dea Ahlenius på andrea@jobbentren.se eller 0707606820.