Stockholm

JOBBENTRÉN SÖKER COACH/REKRYTERARE med säljintresse

Tycker du att det låter spännande att hjälpa nyanlända komma in på arbetsmarknaden? Vill du bli en viktig länk för deras olika vägar mot arbete och integration? Sök då tjänsten som Jobbentréns nya coach/rekryterare!

Om Jobbentrén och coachningsprogrammet

Jobbentrén är ett socialt företag som hjälper nyanlända ut på arbetsmarknaden och in i samhället. Vi vill göra det enkelt för företag med personalbehov att nå nyanlända talanger genom matchning. Vi ser även till att anställningen fungerar - under hela första anställningsåret får de nyanställda ta del av Jobbentréns coachningsprogram som ger kunskap och vägledning för att 1) utvecklas på arbetsplatsen och 2) integreras i samhället. 

Jobbentréns coacher hjälper de nyanställda att komma in i sin roll på arbetet och finns som bollplank för utmaningar på jobbet, men även privat. De hörs regelbundet och ses 2-3 gånger i månaden. Coachen har även kontinuerlig kontakt med arbetsgivaren för att se till att alla är överens om vad som går mer eller mindre bra för den nyanställde. Som en del av programmet erbjuder Jobbentrén även de nyanlända gruppaktiviteter några gånger i månaden samt att bli matchade med en kompis och/eller mentor. 

Om tjänsten

Som coach/rekryterare på Jobbentrén är du en viktig länk i vårt arbete att hjälpa företag hitta nyanlända talanger och se till att anställningen fungerar.  Tjänsten innefattar främst operativt, men även strategiskt arbete. 

Dina arbetsuppgifterna kommer innefatta rekrytering av nyanlända, kandidathantering samt kontakt med Arbetsförmedlingen. Du kommer att coacha nyanlända som fått jobb via oss.  Tillsammans med vår säljansvarige kommer du även arbeta med säljstrategi och bearbetning av nya samarbetsföretag. 

Eftersom Jobbentrén är ett litet och nystartat företag innefattar tjänsten också olika insatser i alla delar av verksamheten som t.ex. kommunikation och projektledning. Möjligheten att påverka arbetet utifrån dina egna idéer är stor. 

Vi söker dig som

Vill vara med i uppbyggandet och utvecklingen av ett nytt spännande socialt företag. Här arbetar du i en flexibel miljö med möjlighet att påverka hela verksamheten, samt att strukturera och planera ditt eget arbete. Här finns chans att få en betydande position i företaget. 

Tycker att arbetsmarknadsinsatser är viktiga och vill kombinera ditt engagemang med affärsmässighet.

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande (ej krav). 

Erfarenhet från arbete med coachning, rekrytering och/eller sälj är meriterande - men vi har inga krav på yrkeserfarenhet utan går på personlig lämplighet. Även erfarenhet från något praktiskt och/eller ett serviceyrke är meriterande men ej ett krav.  

Är social, prestigelös och har ett motiverande och coachande förhållningssätt. Du är trygg och nyfiken på andra. Människor känner förtroende för dig. Du är duktig på att bygga relationer och nätverka. 

Du trivs i förändring och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer arbeta i en expansiv och föränderlig organisation där du förväntas växa tillsammans med oss och våra uppdrag. Vi vill arbeta med branschens mest engagerade och motiverade medarbetare.

Om anställningen

Heltid. Anställning under 6 månader med stor möjlighet till förlängning. Lön och startdatum efter överenskommelse. Arbetsplatsen är på Norrsken House i centrala Stockholm.

Ansökan och kontakt

Ansök genom att ladda upp cv och personligt brev här. Gärna så snart som möjligt - urval och intervjuer sker löpande.

Jobbentrén ser gärna sökande i alla åldrar, med olika bakgrund,  kön, förutsättningar och läggning. 

Vid frågor mejla eller ring Dea på 070-760 68 20. 

Vi ser fram emot din ansökan!